jueves, 2 de febrero de 2012

truita de patates

hola, avui us parlaré d'una recepta típica espanyola, la truita de patates, és un plat senzill que es pot usar quan tingueu convidats a casa vostra i us pot treure de més d'una dificultat.

Ingredients: Patata en remull 120g, ou, oli, ceba en remull 20g

Rentar i tallar les patates en làmines fines deixar-les en remull durant 24 hores canviant l'aigua. Quan s'hagi de realitzar la truita es posa l'oli a escalfar en una paella antiadherent, es tiren les patates i la ceba i es fregeixen a foc lent. Les patates es poden desfer amb la rasadora mentre es mou si així us agrada més. Quan estiguin daurades les patates s'aparten. És important que escorri l'oli en un colador o en un plat amb paper absorbent 
Batre l'ou i afegir les patates amb la ceba, barrejant bé. Es prepara de nou la paella al foc amb una cullerada petita d'oli que cobreixi una làmina del fons de la paella. Es tira la barreja de l'ou i les patates. Moure agitant la paella amb habilitat perquè no s'enganxi la truita. Quan es percebi que està quallada es posa una tapadora damunt i es dóna la volta a la truita. Se li pot donar voltes fins que quedi daurada per tots dos costats segons el gust.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario