jueves, 24 de noviembre de 2011

Potassi.

El potassi és una substància que es troba en tots els aliments i la seva ingesta no es pot eliminar per complet. El potassi influeix directament en el funcionament correcte del vostre cor i un augment a la sang pot acabar en una aturada cardíaca. La ingesta màxima de potassi al dia ha de ser de 1500 a 2000 mil.ligrams. Tot seguit us explicaré com reduir-lo a les carns de la vostra dieta.
Les carns bullides perden el 50% del potassi. Cal rebutjar l'aigua de la cocció.
També es poden pendre estofades o amb salses, però sense consumir-ne els sucs.
La carn rostida i al forn no disminueix el potassi que conté, i les carns fregides perden aigua, però no potassi.
El peix bullit perd el 50% de potassi.
Si es fa en salsa, es pot pendre, però sense consumir la salsa
El peix rostit i al forn no perd potassi. El peix fregit perd aigua peró no potassi.
En el cas de marisc, cal vigilar la quantitat (en pes)que es pren a cada ingesta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario