martes, 27 de diciembre de 2011

Gambes picants.

En aquests dies tan nadalencs i tan plens de menjar, un dels principals plats que es serveixen és el marisc. Us deixo una recepta per fer unes gambes picants.

Ingredients: 375 grams de gambes sense cap i sense closca. 60 grams de ceba picada, 270 grams de tomàquets, 15 grams de coriandre picat, 3/4 culleradetes de cúrcuma (safrà de les índies), 3/4 culleradetes de gingebre fresc, 3/4 culleradetes de xili en pols, 6 grans d'all picats i oli.


Col · loqueu les gambes en un bol. Afegir el safrà de les índies i deixar marinar durant 15 minuts. En una paella, calentar l'oli i sofregeix la ceba, l'all, el gingebre i el xili en pols. Després afegir les gambes, els tomàquets i el coriandre i començar a cuinar a foc lent afegint aigua a poc a poc. Cuinar a foc lent durant 15 minuts. Ja tenim un plat de gambes original i sa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario